08 veebruar, 2010

Magistrandi elu

Eks see üks silmade kurnamine ole. Nädalas loed ühe raamatu seminari jaoks. Siis loed korraga veel kahte raamatut oma magistritöö jaoks. Mõned artiklid.
Vahepeal muidugi tuleb end lugema meelitada.
 
Samas siin ühikatoas istumine pole just kõige mõnnam. Kuidagi tüütu on ja tahaks kuskile välja saada. Seepärast  tuleb sponsoreerida õppetööd vanilje lattega.

 
Tate St Coffee Shop on kujunemas tõsiseks lemmikuks. Tavaliselt saan seal palju loetud ja tehtud, mis siis, et melu ümberringi käib.

 
  
Kohv on ka seal hea ja tüübid oskavad lattet teha. Samas kui see Starbucks mis siin on, pole niiii hea, kuna selleks, et saada korralikku lattet, peab enne minutipikkuse loengu pidama teemal, et tahaks lattet, kus on paks vaht peal jne jne. Muidu ons uur tõenäosus saada mingit lurri.
Võimalik, et peaks ka raamatukogu proovima õppimiseks. Siiani olen seal käinud ainult raamatuid nõutamas. Kuigi 9. korruselt avaneb hea vaade, siis kahjuks pole seda aega nautida.

 
Aknast paistab purskkaev, mis asub söökla ees. Söökla on siis see suur hoone paremal.

 
Majade rida vasakul: need on ühiselamud. Minu oma on natuke paremal pool ja taga, aga see vist ei paista siia üldse, ta jääb paari teise maja taha.

 
Söökla natuke lähemalt. Nagu näha, selline mitmeosaline. eks Google mapsis ole ka hästi näha seda. Tagapool on ka campusesse kuuluvad hooned.
 
See on meie armas 9korruseline raamatukogu täisvalgustuses. Kusjuures natuke meenutab arhitektuuri mõttes TÜ raamatukogu... :D
***
Et magistrant natuke vaheldust saaks, siis on ka selline võimalus, et ühe artikli joonid alla sinise markeriga, teise kollasega, kolmanda oranžiga, neljanda rohelisega ja viienda roosaga. Ei hakka vähemalt igav, eksole.

Ja kui kõige selle suure lugemise peale juhe kokku jookseb, siis läheb magistrant ja ostab endale suures meeleheites Cosmo, et natuke midagi muud lugeda... :D Ma ütlen, ma ütlen.

Või siis läheb magistrant pilatesesse ja sureb seal natuke valust, sest  neid lihaseid pole ju ometi mitte kunagi kasutanud. Teine võimalus on minna elliptilise peale ja pool tundi tempot teha drum'n'bassi saatel. Hakkab parem küll.

Kui magistrant tahab laupäeval, pärast 1 raamatu ja 2,5 artikli läbi lugemist ühe päeva sees, lipsu lõdvemaks lasta ja kluppi minna, siis satub ta mõistagi geiklubisse. Disain oli äge, aga noh, geisid oli palju. Nurkades asuvad puurid läksid rahvale kaubaks.
Sel hetkel, kui ma panin tähele 2 posti, üks tantsupõranda keskel ja teine keset baari leti peal, ning panin kokku 2+2, siis tuli eriti tüdinud näoga go-go tantsutüdruk ja hakkas selle baari oleva posti ümber tantsima. Noh, minu esimene küsimus oli muidugi, et kus siis meessoost tantsija on ehk et mida mina vaatama pean :D Ja see piiga polnud väga entusiastlik ka kahjuks. No et oleks mingeid trikke seal teinud posti küljes vähemalt. Niisama hoidis sellest kinni ja üritas mitte väga igavlev välja näha.
Booooring.

Nu ja kui magistrant ühikasse tagasi jõuab, siis annab ta toakaaslasele kiirkursuse olümpiamängudel kavas olevatest talispordialadest (füüsilised näited kaasa arvatud): suusatamine klassikalises ja vabastiilis, curling, suusahüpped jne. Youtube oli ka suureks abiks, et näidata lendavaid soomlasi.

Nii see eluke siin veereb. Tegemist on magistrandil palju ja seepärast ei jõua kogu aeg kirjutada kaa :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar