01 veebruar, 2010

Naera puruks: paanikaosakond Greensboros

Eile saime teada, et meil on ikka jube hädaolukord ja täna algavad leongud alates kella 12. Noh, meil on ikka "meeletus" koguses lund siin ju. Lausa 7 sentimeetrit vist. Ja päike paistab ja nii kohutav on.

Täna veidi enne kella 12 tuli teade, et kõik loengud jäetakse ära. Ja kõik on kinni ka, välja arvatud söökla. Naera puruks, tõesti.

Campuse sisene transport ka ei tööta, due to hazardous conditions (eriti rasked ja ohtlikud teeolud :D). Siin on tegelikult autoteed täitsa puhtad. Kõnniteed jätavad palju soovida küll. Käisin korra kontrollimas, et kas tõesti Rec Center ka kinni on. Oli. Aga rääkisin seal kahe tüübiga juttu. Nemad olid kohalikud ja arvasid ka, et pole tegelikult hullu. Küsisin äärelinna kohta ja nad arvasid, et pole nii hull see olukord. Ütlesid veel, et teinekord, kui palju sajab, siis ka pannakse kõik kinni, kuna ei sa saa sõidetud või miskit. :D
Ma mõtlesin, et see on äkki mingi lõunaosariikide laiskus hoopis...

Tegin eile campuses mõned pildid. Täna lähen teen ka pärast. Et te ikka näeksite, kui keerulised ilmastikuolud meil siin valitsevad. :D Eestis ju praegu väga lumine, aga keegi ei jäta tööle minemata, koole ei panda kinni...

Mõned pildid campusest. Meie tore purskkaev söökla ees.
 
  
  
  
  
Meie ühika juures natuke taimi.

 
 
  
  
Tulime parasjagu sööklast ja nägime, et tšiili omad mässavad lumega. Selgus, et nad üritasid lumememme teha. See siin on nende üritus.
 

Nagu näha pole neil tehnikast eriti aimu. Seega tuli neile teha väike demonstratsioon. Kahjuks lumi eriti kokku ei hakanud, kuna see oli külm ja selline tükkis. Aga tegin siis neile minimemme. Seletasin, kuidas tuleb teha väike pall ja siis rullida seda lumes ringi. Ja siis paned 3 palli üksteise otsa. Szymon seletas lahti ka porgandi ja söetükkida kasutamise.
Noh midagigi head selles lumes siin :D Lõunamaalased saavad ka teada, kuidas tehakse lumememme :D

Kuulsin ka esimesest ohvrist. Üks esmakursuslane oli hüppeliigese kahest kohast ära murdnud. Ai. Eks ta oli hooletu. Paljud siin läksid välja lumesõda mängima ja kelgutama ja mida iganes. Teades, mis need "tervisekindlustuse" tingimused siin on, hoian end eemale sellistest asjadest. Parem karta kui kahetseda.

Mingi haigus liigub ka meil ühikas. Päris paljud olid eelmine nädal haiged. Eile käisin tohterdasin ühte tšiili tüdrukut. Tal oli ligi 40 kraadi palavikku. 2 paramaxi võtsid selle 38 peale aj hommikul nüüd polnud palavikku enam õnneks. Aga no siis ma sain tal sabast kinni, kui ta sööma läks palja peaga. Ma olen nagu kuri põetaja siin :D Aga midagi pole teha, lõunamaa inimesed ei tea, et kui sul on 39 kraadi palavikku, siis sa EI TOHIKS dušši alla ronida ja kui sul just oli 39, siis ei tohi palja peaga välja minna. Ega üldse välja minna. Aga tal oli vaja arsti juurde minna.
Ma loodan, et health center on lahti nüüd. Eile oli kinni ja me olime Helenaga päris tigedad selle pärast. Täna hommikul oli ka kinni... loodetavasti tehti lõunast lahti.
Sest kiirabi kutsuda ju ei taha, aga arst peaks ikka läbi vaatama, sest  tal oli veel kõva köha ka. Oleks kuskilt viina saanud, oleks viinasokke teiud :D ja kahjuks mul pole pipraplaastrit ka kaasas. Aga eks ta saab terveks.

***

 
  

 

2 kommentaari:

  1. Muahahaahaaaa :D:D:D Lumi ruulib :P.
    Selle pipraplaastriga ma kardan oleksid sa paragrahvi alla läinud. Vägivald kaasõpilase kallal :D. Neil vist nii "ekstreemseid" ravimeid ei leidu :D

    VastaKustuta
  2. Ma peaks sulle mõned ektreemsed pildid saatma ja siis näita neid kohalikele. Aga ükshaaval ja range järelvalve all juhuks, kui nad minemastama peaksid :D

    VastaKustuta