14 jaanuar, 2010

14.01: orienteerume hoolega

Täna hommikul ärkasin kell 6, nii et progress toimub küll. Teel CAFi hommikusöögile nägime palju oravaid ka. Need on siin päris tavalised ilmselt. CAFis proovisime mannaputru, aga see polnud ikka päris see... kuidagi teraline ja vesine oli, kuid ohtra moosiga läks alla küll. Leidsime mingi rukkileiva taolise asja, aga see on ainult värvuse poolest tume. Konsistentsi poolest ikka nagu sai, sest oli selline kerge ja õhuline.

Edasine päev oli täis infoüritusi, kus meile räägiti kõigest, mis campusega seotud. Ühesõnaga, ohtralt infot, nii et siiani pea kumiseb. Ei midagi huvitavat.

Idaeurooplastega leiame ühise keele ilma osas ja kiidame, kui hea ja soe siin on. Samuti on palju jutuks aktsendid, mis on päris erinevad ja tihti ka raskesti arusaadavad. Loodetavasti kõrv harjub varsti ja ei pea kogu aeg üle küsima, et mis teine just ütles.

Praegu on muidugi see nn honeymooni periood, kus kõik on tore ja ilus ja kena. Eestlasena naudin mõistagi sooja ilma kõige rohkem. Annab ikka tunda, kui saad rohkem päikest tunda. Aga eks näeb, mis siis saab, kui tunnid algavad. Siis vist tuleb varsti frustratsioon ka :D ja kodutööd.

Varsti läheme Friendly Centerisse, kust saan endale ehk voodilinad ka ja veel paar puuduvat asja. Ja tegelikult uni ka ründab juba, sest eestis on ju hiline aeg.

Olge tublid!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar