16 jaanuar, 2010

esimene house party on peet

Eilsest rahulikust õhtust ei tulnud midagi välja küll... Facebookis anti teada, et on pidu ja see on off-campus, nii et here we go! Otsustasime, et trotsime und ja kinni vajuvaid silmi ja suundusime peole. Seda korraldas üks ameerika palidest ehk nn sõpradest. Tema ise õppis Poolas vahetusüliõpilasena ja teab hästi, kus Eesti on, sest ta on isegi Tallinnas käinud.

Esimene peatus oli muidugi pood, kust miskit joodavat osta. Nojah. Katsu sa USAs osta normaalse suurusega pudelit õlut. Kõik purgid ja pudelid on hiiglaslikud. Või kui on väikesed olemas, siis on need ainult six-packina saadaval. Masendav. See oli muidugi väike pood, Wal-Martis ma tõesti kuskile söögi ja alkoholini eriti ei jõudnud.

Minu Eesti ID kaart läks isikut tõendava dokumendina läbi õnneks. Vaatas aastat ja oli rahul. Neil on siin selline põnev poliitika, et kui keegi paistab olevad alla 40 aasta vana, siis tuleb dokumenti küsida. Ja muidugi see, et pead olema 21, et alkoholi juua, seda omada või selle läheduses olla. Seetõttu jäi üks korea tüdruk peole tulemata, kuna ta vist väga kartis, et mis nüüd saab, sest ta on 20. Alkoholi ta nagunii poleks joonud, aga arvas, et äkki juhtub midagi, kuna teised siiski tarbivad alkot. Noh, ma loodan, et ta järgmine kord julgeb tulla. Keegi ikka surma ei saa. Kuid jah, siin on suhtumine karmim ilmselt.

Pidu oli sellises tüüpilises ameerika majakeses (no olete filmides näinud neid valgeid puidust majasid). Kuna peokorraldaja on kunstitudeng, siis tema sõpruskond oli kergelt boheemlaslik. Tore seltskond oli. Üks ameerika poiss Dan oli lahkelt nõus meid kultuuri ja muu osas valgustama ning ta üritas ka internationalide nimesid õppida tublisti.

Poola poiss Tomasz oli ka varsti lõbusas tujus ja tegi natuke halloweeni.




Mingi hetk valgus pidu välja, kuhu oli lõke tehtud ja kus 3 tüüpi saksofonidega ja 1 tüüp tuubaga ning 2 tüüpi trummidel jämmisid.




Lärmi oli kõvasti ja ma täitsa imestasin, et naabrid väga rahulikud olid selle kõige peale :D Aga päris lahe oli. Kuidagi volbriöö tunne tuli peale, ei teagi miks.


Tüüp tuubaga:


Kuna me oleme siiski veel ajavahega kohanemata, siis pärast 12 hakkasime ära liikuma. Selleks ajaks oli majja veel kõvasti rahvast juurde tulnud. Daniga sai kokku lepitud, et ta teeb ka kunagi suure peo (tal on kogemust pidudega, kus ta majas on 150-200 inimest, nii et :D:D) ning astusime kodu poole.

Siis sai selgeks, et jah, ameeriklased EI KÄI jala, sest kõnniteed pole ju valgustatud normaalselt. Keegi lehti ka sealt puhastada ei viitsi.

Tomasz kurtis hommikusöögilauas, et siinne õlu on ikka sitt ja üldse pole hea olla :D ju vist, kui oled hea Euroopa üllega harjunud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar