21 jaanuar, 2010

Korvpall Ameerika moodi

Kuigi täna oli Greensboros suisa jõle ilm (vihma sadas päev otsa), otsustasime ikka meie ülikooli korvpallureid toetama minna. Õnneks viiakse sinna kohale ka bussidega, nii et jala läbi vihma minema ei pidanud, aga isegi selle 5 minutiga teel bussipeatusesse saime päris märjaks.

Mäng toimus Greensboro Coliseumis, mis on kohalik suur spordihall. Kuna tegu on UNCG kodumänguga, siis saime loomulikult tasuta sisse. Päris suur hulk internationale oli juba ees ka. Tundus, et paljud tahtsid näha, mismoodi see kolledžikorvpall on ja kuidas päris cheerleaderid välja näevad.
Pildid on kohati udused, kuna mu pisike kaamera ei ole väga võimeline kõigeks ja valgusega oli ka, nagu oli.






 

Puhkpilliorkestrist on mul kahjuks ainult uduseid pilte. Võib-olla saan hiljem kellegi käest mõned selgemad. Onju nad on nagu mesilased :D

See sinise parukaga tüüp käis siis rahvast üles kütmas. Tegelikult oli veel üks tüüp, kes vaheaegade või timeoutide ajal pulli tegi, aga temast mul normaalseid pilte pole veel. Arvatavasti Carina käest saan...


Ja muidugi cheerleaderid!

Tantsijad olid veel eraldi.


Natuke mängu ka.


Meie meeskonna algus läks küll üle kivide ja kändude. Küll ei saanud ennast vabaks mängitud, küll ei saanud rõngasse palli. Teisel poolajal oli aga teine tera. Rahvas läks ka rohkem elevile ja mängijatel oli rohkem ideid. Vastaste treener polnud eriti rahul ja sai lõpuks mölisemise eest tehnilise kah.
Timeoutide ajal tegid cheerleaderid kaelamurdvaid trikke nagu ma filmideski olen näinud, nii et jah, seda võite uskuda, mida seal näete.


Me elasime siis kaasa nii cheerleaderitele kui korvpalluritele, kuigi nad väga head mäng ei näidanud. vähemalt me võitsime lõpuks ja 17 punktiga ka veel.
Katsun Carina käest pilte saada ja siia veel lisada.
***
Uudist muud polegi. Täna lugesin päev otsa ja tegin tööd ka. Hommikul kuulsin kuumi kuulujutte Tomaszelt, kes käis ka osadega eile Infernos (kohalik ööklubi), kus mõned internationalid olid olnud nii lõbusas tujus, et lausa postitantsu tegid. Tundub, et nad võtavad seda va pidutsemist päris tõsiselt :D

Nädala sees ma küll ennast välja ei kavatse eriti vedada. Pigem lähme homme õhtul korra istuma. Homme õhtul läheme ka uuesti ühte ameerika kodusse külla (jeeee, tasuta söök, jeeeee :D:D). Lisaks on päeval Friday Fest ehk siis igareedene üritus, kus eri maadest pärit inimesed oma kodumaad tutvustavad.

Igatahes, ma lähen ära magama. Lubasin homme Carinaga 8.15 sööma minna (parim viis hommikul voodist üles saada) ja pärast lähme Rec Centerisse trenni tegema. Mõni päev kirjutan Rec Centerist ka lähemalt.

1 kommentaar:

  1. mängijad oleks nagu mõne mängu nupud seal sul esimese pildi peal :D üldse nagu pole päris :P

    VastaKustuta