18 jaanuar, 2010

US calling

Arvasin küll, et USAs kõnekaardi saamine tähendab poodi jalutamist ja selle ostmist, aga nagu selgub, siis ei ole see mitte nii lihtne. Eelmine nädal juba üritasime saada kõnekaarti, aga siis ei leidnud sobivat varianti. Käisime eile uuesti Friendly Centeris, lootes mingit lahendust leida.

Vaatasin veel mitmeid optioneid läbi ja lõpptulemusena tuli tõdeda, et häid valikuid ei olegi. Kõik kõnekaardid on mingite konksudega ja miski pole kuigi mugav.

Näiteks AT&T kaart, millega on nii, et kui võtad kõne vastu või helistad, maksad $1 päevas. Selle päeva jooksul saad siis piiramatul hulgal rääkida. Samas selle paketiga pead juurde maksma $20, et saaksid ka õhtuti, öösiti ja nädalavahetuseti rääkida. Nii et kokku võid potentsiaalselt maksta $30 kuus. Ja selle sees pole mõistagi rahvusvahelist helistamist ega sõnumeid.

Kui koha peal elada, siis kõige lihtsam oleks võtta igakuine pakett, kus on piiramatul hulgal kõnesid ja sõnumeid. Selline maksab nt $60.

Lõpuks leidsin endale sobiva paketi, kus $20 eest saan 200 minutit rääkida. Seda pean iga kuu laadima, aga noh, asja ajab ära praegu. Sõnumite eest peaks veel lisaks maksma, aga seda veel vaatan, kas läheb vaja. Telefon on LG ja maksis $15. Eestis ei saa elu sees nii odavat telefoni. oleks ka $10 võinud saada, aga too oli otsas.

Nii et lõpuks olen siin telefoni teel kättesaadav kohalikele.


Homme algab kool. eks siis näis, mis esimene loeng toob. Meil peaks olema 8 raamatut selle kursuse raames, nii et lugemist ikka on.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar